Vali Yüksele, insan hakları alanındaki katkıları

Vali Yüksele, insan hakları alanındaki katkıları için teşekkür


ANKARA (A.A) - Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı, Türkiyede insan haklarının geliştirilmesine ve korunmasına katkıları ile diğer insan hakları kurullarına örnek gösterilebilir çalışmalarından dolayı Ankara Valisi Alaaddin Yüksele teşekkür belgesi verdi.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı tarafından Ankara Valiliğine gönderilen yazıda, şöyle denildi:
     Kurulduğundan bu yana aylık faaliyet raporlarından ve medyadan edinilen bilgilere göre İl İnsan Hakları Kurulunun üyeleriyle birlikte uyumlu ve kaliteli çalışmaları, ülkemizde insan haklarının korunması ve geliştirilmesine hazırlamış olduğu raporlar, inceleme gezileri, aktiviteler, dokümanlar ve Kimsesizler Oteli uygulaması ile diğer insan hakları kurullarına örnek gösterilebilir durumda olması dikkate değer bulunmuştur. İnsan haklarına katkılarından dolayı Sayın Vali Alaaddin Yüksele teşekkür ve takdirlerimizi sunar başarılarınızın devamını dileriz.
     Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirilmekten büyük onur duyduğunu belirten Yüksel de sosyal devletin, yaşlısını, yoksulunu, düşkününü, işsizini, engellisini kucaklayan ve toplum içinde uyumlaştıran devlet olduğunu belirtti. Yüksel, Vatandaş odaklı hizmet anlayışı içerisinde etkin, verimli ve süratli hizmet sunabiliyor ve kimsesizin kimsesi olabiliyorsak işte o zaman çağdaş devlet tanımını hak etmiş oluruz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Eda Ünlü Özen
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Vali Yüksele, insan hakları alanındaki katkıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER