Valiler kararnamesi

Valiler kararnamesi -Kütahya Valiliğine atanan Yılmaz: -"İnşallah bize verilen bu emaneti, görevi, hakkıyla ve layıkıyla yerine getirmişizdir. Bu gün buradan ayrılırken gönül huzuru ile ayrılıyorum"


KÜTAHYA (A.A) - Valiler kararnamesiyle Kütahyaya atanan Şerif Yılmaz, "İnşallah bize verilen bu emaneti, görevi, hakkıyla ve layıkıyla yerine getirmişizdir. Bu gün buradan ayrılırken gönül huzuru ile ayrılıyorum" dedi.
     Yılmaz, Valilik hizmet binasında düzenlenen veda töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayserinin 10. memuriyet yeri olduğunu, 11. ilinde de vatana hizmet etmenin onur ve gururunu yaşamak istediğini söyledi.
     Duygulu anların yaşandığı törende kendisine verilen görevleri her yerde en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ettiğini vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:
     "Görevimizi layıkıyla yerine getirdik ki bizi valilik görevi ile büyüklerimiz şereflendirdi, onurlandırdı. Bu koltuğa oturduğum gün söylediğim bir şey vardı: Bu makamlar gelip geçicidir. Daimi değildir. Bir gün bu makamdan bu koltuktan ayrılacağım. Çok şükür bugün alnımın ve yüzümün akıyla, Kayseriden ayrılıp, yine memleketimizin güzel bir köşesinde görev yapmanın hazzını yaşayacağım. Tabi bu süre içerisinde Kayserinin her köşesinde, arkadaşlarımızla beraber hizmet etmeye gayret gösterdik. Bunu, en ücra köşedeki vatandaşımızın duasıyla yaptığımızı düşünüyorum. İnşallah bize verilen bu emaneti, görevi, hakkıyla ve layıkıyla yerine getirmişizdir. Bugün buradan ayrılırken, gönül huzuru ile ayrılıyorum."
     Vali Yılmaz, Valilik personeli ve protokol üyeleri ile vedalaştıktan sonra Kütahyaya hareket etti.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / İsmail İçer
     Yayıncı: Ersin Altınsoy
<< Önceki Haber Valiler kararnamesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER