Valilikten TEMAya teşekkür plaketi

Valilikten TEMAya teşekkür plaketi


KAYSERİ (A.A) - TEMA Vakfı Kayseri Temsilciliği, Genç TEMA Kayseri ve ERÜ Yeşil Nefes Ağaçlandırma Kulübü, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında yaptıkları faaliyetlerden dolayı Kayseri Valiliğince plaket ile ödüllendirildi.
     Plaket törenine, Vali Yardımcısı İbrahim Halil Çomaktekin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fethi Şahinoğlu, TEMA Vakfı Kayseri Temsilciliği, Genç TEMA Kayseri ve ERÜ Yeşil Nefes Ağaçlandırma Kulübü adına Abdulkadir Dağlı, Hakan Tatlı, Sibel Akgün ve Burcu Özkan katıldı.
     Vali Yardımcısı Çomaktekin, bir sonraki etkinliklerin daha kapsamlı ve planlı bir şekilde yapılacağını vurgulayarak, gençlerin desteğine her zaman ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.
     Plaket alanlar adına konuşan Burcu Özkan da, çevre kirliliğinin yalnızca insanlardan kaynaklandığını ve bunu düzeltecek olanın yine insanlar olduğunun bilinmesi gerektiğini söyledi.
     Küçük yaştan itibaren insanların çevre eğitimleriyle bilinçlendirilmesi gerektiğini ifade eden Özkan, etkinliklere katılanlara teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Valilikten TEMAya teşekkür plaketi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER