Vanda Huzurlu Bir Toplum İçin Değerler

Vanda Huzurlu Bir Toplum İçin Değerler Eğitimi projesi


VAN (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan Huzurlu Bir Toplum İçin Değerler Eğitimi projesinin tanıtımı yapıldı.
     Van İskele Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Zafer Coşkun, milli eğitim camiasından beklentilerinin çok fazla olduğunu söyledi.
     Yapacakları eğitim çalışmalara ve projelere, aileleri ve toplumu katarak uygulayacaklarını ifade eden Coşkun, şöyle konuştu:
     Çocuklarımıza matematik, fen, sosyal bilgiler dersinin yanı sıra, doğruluk, sevgi, saygı, barış ve adalet gibi toplumları birleştiren evrensel değerleri verirseniz, o zaman topluma huzur ve barışı hakim kılarsınız. Evrensel değerler dünyadaki en önemli birleştirici unsurlardır. Evrensel değerlere sahip çıkarak ilerleyen toplumlar, her zaman diğer toplumlardan daha önde olmuştur. Projemizin uygulanması için herkesten destek bekliyoruz
     İl Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına ise, okullarda öğretimin yanı sıra, öğrencilerin sosyal, kültürel ve ahlaki olarak gelişmesi için projelerinin bulunduğunu belirtti.
     Kına, Projeleri yürütürken, en üst düzeyde verim elde edilmesi için, herkesin üzerine düşen özveri ve gayreti sarf etmesini bekliyorum dedi.
     Toplantıda, slayt eşliğinde proje tanıtımı yapıldı ve proje kapsamında okullarda yapılan çalışmalar anlatıldı.
     Toplantıya, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.
    
     Muhabir: Emre Ilıkan / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vanda Huzurlu Bir Toplum İçin Değerler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER