Vanda Türkiye Okuyor kampanyası

Vanda Türkiye Okuyor kampanyası


VAN (A.A) - Türkiye Okuyor kampanyası kapsamında Van Merkez Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulunda, Okumayan Kalmasın adı altında kitap okuma projesi uygulanmaya başlandı.
     Projeyle okul öğretmenleri tarafından alınan 4 bin 580 okuma kitabının tanıtımına katılan Van Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına, temel hedeflerinin insan olduğunu söyledi.
     Kına, Her projenin de insan odaklı olmasını istiyorum. Okul idareci ve öğretmenlerimizin de en çok önem verdiği varlık öğrencilerdir. Bu okulumuzda da öğretmenlerimiz el ele vererek öğrencilerimizin gelişimi ve kendilerini geliştirmeleri için okul kütüphanesine kitap kazandırmışlar. Okullarımızda gerçekleştirilen ve birlikteliği artıran projeler için öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Hasan Ali Yücel İlköğretim çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum dedi.
     Öğretmenlerle sohbet eden Kına, kütüphaneye kazandırılan kitapları inceledi. Sınıfları ziyaret eden Kına, ana sınıfı öğrencileriyle birlikte etkinlik çalışması yaptı.
     Kınaya ziyaretinden dolayı Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Müdürü Erhan İvelik, öğretmen, öğrenci ve veliler teşekkür etti.
    
     Muhabir: Emre Ilıkan
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vanda Türkiye Okuyor kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER