Vanda uyuşturucu operasyonu

Vanda uyuşturucu operasyonu -Polisin düzenlediği 3 ayrı operasyonda 816 kilo 17 gram toz esrar ele geçirildi -Gözaltına alınan 5 kişiden 3ü tutuklandı


VAN (A.A) - Vanda polisin düzenlediği 3 ayrı operasyonda 816 kilo 17 gram toz esrar ele geçirildi, gözaltına alınan 5 kişiden 3ü tutuklanırken 2 kişinin ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özel Yetkili Van Cumhuriyet Başsavcıvekilliğinin yürüttüğü bir soruşturma kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) şubesi ile Başkale Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliğinin yaptığı çalışmalar neticesinde takip edilen bir aracın Savaş Köyü yol üzerinde terk edilmiş halde bulunduğu belirtildi. Yapılan aramada 13 çuval içerisinde 418 paket halinde 437 kilo 953 gram toz esrar ele geçirilirken, tespit edilen araç sürücüsü S.Onun yapılan çalışmalar neticesinde yakalandığı bildirildi.
     Van merkezde ise düzenlenen iki ayrı operasyonda 2 araçta 396 kilo toz esrar ele geçirildiği, sürücüler C.Ç. ve A.K ile yanlarında bulunan U.M. ve S.Önün gözaltına kaydedildi.
     Her 3 operasyonda toplam 816 kilo 17 gram toz esrarın yakalandığı ifade edilerek, operasyonlarda gözaltına alınan 5 kişiden 3ünün tutuklandığı, 2sinin ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.
     Soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği vurgulandı.
    
     Muhabir: Yahya Öylek
     Yayıncı: Eyüphan Kılıç
<< Önceki Haber Vanda uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER