Vanlı sanatçı Zorerin, TV programı

Vanlı sanatçı Zorerin, TV programı -Programında ünlü isimleri ağırlayan Zorer, Van kültürünü de tanıtıyor


VAN (A.A) - Kanal D Televizyonunda yayınlanan Bu Toprağın Türküsü yarışmasında birinci olan Vanlı ses sanatçıÜnal Zorer, Süper TVde yayınlanan Ünal Zorer ile Dilden Gönüle isimli programda, ünlü isimleri ağırlayarak izleyiciyle buluşturuyor.
     Sunuculuğunu ve yapımcılığını Zorerin yaptığı müzik eğlence programı, her hafta pazar günü saat 19.00 ile 21.00 arasında, Süper TVden canlı olarak yayınlanıyor.
     Süper TV stüdyolarında çekilen programın bu haftaki konuklarının, Erdal Erzincan, Hüseyin Turan ve Sevcan Orhan olacağı, programın İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunlarından oluşan profesyonel orkestra eşliğinde, türkü ve ezgilerin okunduğu, kültürel ve folklorik muhabbetlerin konuşulduğu, farklı bir konseptle izleyiciyle buluşacağı kaydedildi.
     Zorerin daha önceki programlarına Ender Balkır, Mercan Erzincan ve Samanyolu Televizyonunda yayınlanan Davetsiz Misafir programının sunucusu Turgay Başyay konuk olmuştu.
     Her programda Vanı ve Van kültürünü anlatan Zorer, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümünde eğitimine devam ediyor. Zorer, aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) topluluğunda da sunucu ve ses sanatçısı olarak görev yapıyor.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vanlı sanatçı Zorerin, TV programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER