24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama mesajları

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama mesajları


SİİRT (A.A) - Siirt Valisi Ahmet Aydın, AK Parti Siirt Milletvekilleri Afif Demirkıran ve Osman Ören ile İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladılar.
     Vali Aydın, mesajında, bilgi ve teknolojinin büyük bir hızla dünyanın her köşesine ulaştığı günümüzde, bilginin üretilmesi ve güncellenmesi, sağlıklı bir şekilde topluma kazandırılmasının hayati önem kazandığını vurgulayarak, bu sürecin doğal sonucu olarak tüm ülkelerin eğitime daha fazla önem verdiğini ve çok önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini bildirdi.
     Eğitimin toplumların çağdaş uygarlık düzeyine yükselmesinde en önemli araç, öğretmenlerin de bu anlamda en büyük güç olduğunu vurgulayan Aydın, Ülkemizin kalkınma ve çağdaşlaşma hedeflerine ulaşarak dünya ülkeleri arasında layık olduğu yeri alabilmesi için öğretmenlerden toplumun beklentisi büyük. Öğretmenler yalnızca 24 Kasımda değil, her zaman değerli ve öyle kalacaklar. Büyüyen her fidanda emeğiniz, açılan her çiçekte alın terinizin kokusu var ifadelerini kullandı.
     AK Parti Milletvekili Demirkıran da eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen, yurdun dört bir yanında cehalet ve bilgisizlikle savaşan, bu kutsal ve onurlu görevi en zor şartlarda bile büyük bir özveriyle yerine getiren eğitim camiasının, bu özel gününü paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.
     Milletvekili Ören de 24 Kasımı fedakar öğretmenlerin kıymetinin bir kez daha düşünüp anlaşılması gereken bir gün olarak gördüğünü söyledi.
     İl Emniyet Müdürü Ekizoğlu ise büyük bir özveri ile çalışan öğretmenlerin, geleceğin emanet edildiği nesli yetiştiren ve verdikleri eğitimle topluma şekil veren yüce bir görevin fedakar temsilcileri olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Zekeriye Güneş / Sema Kaplan
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama mesajları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER