Vecdi Gönülün oğlunun evindeki hırsızlık

Vecdi Gönülün oğlunun evindeki hırsızlık -Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönülün oğlunun evinden çok miktarda ziynet eşyası çaldığı iddia edilen zanlının, bir süre önce hırsızlık suçundan tutuklandığı belirlendi


İZMİR (A.A) - Milli Savunma eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Vecdi Gönülün oğlu Prof. Dr. Ali Saffet Gönülün evinden çok miktarda ziynet eşyası çaldığı iddia edilen kişinin, başka bir suçtan tutuklandığı belirlendi.
     İzmir Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, 2011 Haziran ayında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Saffet Gönülün (41) evinden çok miktarda altın ve ziynet eşyası çalınmasıyla ilgili yürüttüğü soruşturmada olayın failinin geçen ay başka bir hırsızlık suçundan gözaltına alınıp tutuklanan İ.Ş. olduğunu belirledi.
     Kıl matkapla girdiği 15 evden yaklaşık 300 bin liralık hırsızlık yaptığı tespit edilen İ.Ş hakkında, belirlenen yeni suç ve delillerle ilgili fezleke hazırlanıp, savcılığa gönderildiği belirtildi.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir / Tolga Albay
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Vecdi Gönülün oğlunun evindeki hırsızlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER