VGCden üyelerine sağlık hizmeti

VGCden üyelerine sağlık hizmeti


VAN (A.A) - Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC), Vanın özel hastanelerinden biri olan İstanbul Hastanesi ile sağlık hizmetleri konusunda protokol anlaşması yaptı.
     VGC Yönetim Kurulunun, cemiyet üyelerinin ve birinci derece yakınlarının sağlıkla ilgili hizmetlerden öncelikli ve avantajlı olarak faydalanabilme noktasındaki görüşmeleri olumlu sonuçlandı.
     Hastanenin düzenlediği programda bir araya gelen VGC Yönetim Kurulu ile Özel İstanbul Hastanesi Yönetim Kurulu, yapılan anlaşmayı imzaladı.
     VGC ve Özel İstanbul Hastanesi arasında yapılan anlaşmaya göre, SGK ve Emekli Sandığı güvencesi bulunan cemiyet üyeleri ile birinci derecedeki yakınları bu anlaşmayla hem ayakta, hem de yatarak tedavilerde sözleşmenin getirmiş olduğu tüm avantajlardan faydalanabilecek.
     İmza töreninde konuşan Özel İstanbul Hastanesi Genel Direktörü Ömer Çiçeksay, Vanın en büyük ve tek gazeteciler cemiyeti olan VGC ile protokol anlaşmasına varmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.
     VGCnin bünyesinde 100den fazla üyesi olduğunu hatırlatan Çiçeksay, şöyle konuştu:
     Onların birinci dereceden yakınlarına da imzalanan protokol çerçevesinde tüm tedavilerde özel avantajlar ve öncelikler sağlanacak. Şunu belirtmek isterim ki, 2006 yılında 34 yatakla 15 kişilik hekim kadrosu ile kurulan Özel İstanbul Hastanesi, bugünkü kapasitesi ile ciddi bir büyümeyi gerçekleştirmiş durumdadır. Sadece Vanın değil, bölgenin de en büyük özel hastanesi olarak sağlık hizmetleri noktasında ağımızı genişletmiş olduk. Bu büyümemizi bir taraftan ilde hizmet veren kamu kurum ve kuruluşları, STKlar, meslek örgütleri ve benzeri kuruluşlar ile yaptığımız anlaşmalarla genişletiyoruz. Halkımıza en iyi hizmeti vermenin yanında, böylesi kuruluşların da sağlık hizmetlerimizden ayrıcalıklı olarak faydalanmasından mutluluk duyuyoruz. VGC ile yaptığımız anlaşma da bu anlaşmalardan biri. Umarım bu anlaşma iki taraf için de hayırlı olur ve biz de kıymetli basın mensuplarımıza en iyi hizmeti sunmuş oluruz.
     VGC Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç ise taraflar arasında böyle bir anlaşma imzalanmasından ve hastane yönetiminin göstermiş olduğu sıcak tavırdan dolayı teşekkür etti.
     Sevinç, şunları kaydetti:
     Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti olarak sayısı oldukça fazla olan üyelerimize böyle bir sağlık hizmeti sunma noktasında bu protokolü imzalamış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Hele hele sunduğu kaliteli sağlık hizmetleri ile her gün biraz daha büyüyen Özel İstanbul Hastanesi ile böyle bir anlaşmaya varmak memnuniyetimizi biraz daha artırdı. Biz de cemiyet olarak her gün sayımızı artırıyoruz ve bu noktada üyelerimiz için en iyi hizmeti almak için böyle bir anlaşmanın gerekli olduğu kanaatine vardık. Yönetim kurulu olarak Özel İstanbul Hastanesi Yönetimi ile yaptığımız görüşmeler de oldukça olumlu geçti. Nihayetinde böyle bir anlaşmaya vardık. Cemiyet üyelerimiz bundan sonraki süreçte hem yatarak tedavilerde hem de ayakta tedavilerde birçok hizmetten avantajlı olarak faydalanabilecek. Buna ek olarak meslektaşlarımızın anne-baba, eş ve çocukları da buna dahil olacak. Umarız bu çalışma ile biz de üyelerimize bir katkı sunmuş oluruz.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber VGCden üyelerine sağlık hizmeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER