Viranşehirden kısa kısa

Viranşehirden kısa kısa -AK Parti ilçe başkanları Viranşehirde toplandı


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti ilçe başkanları Viranşehirde toplandı.
     İl Başkanı Yusuf Eğilmez, parti binasında düzenlenen toplantıda, bundan sonra bu tür çalışmaların ilçelerde de yapılacağını kaydetti.
     Toplantıya, Akçakale, Birecik, Bozova, Ceylanpınar, Halfeti, Harran, Hilvan, Siverek ve Suruç ilçe başkanları ile diğer ilgililer katıldı.
    
     -Suriyeli baba kızıyla hayata tutunmaya çalışıyor
    
     Ülkelerindeki yaşanan olaylardan kaçarak Viranşehire gelen Suriyeli Hüseyin Bin Naif, 10 aylık bebeğiyle hayata tutunmaya çalışıyor.
     Çıkan çatışmada eşini kaybeden Bin Naif, geldiği ilçede hayırseverlerin yardımıyla tek odalı evde 10 aylık kızı Zeynep ile yaşıyor. Bin Naif, ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlıyor.
     Bin Naif, yaptığı açıklamada, Suriyede yaşanan çatışmalardan kaçarak önce Diyarbakıra oradan da Viranşehire geldiğini belirtti.
     Çatışmalarda eşini kaybettiğini anımsatan Bin Naif, Ülkemdeki savaşta akrabalarımı ve çok sevdiğim eşimi kaybettim. Eşimden bana kalan tek hatıra ise 10 aylık bebeğim Zeynep oldu. Savaş sonrası Türkiyeye sığındım şeklinde konuştu.
    
     -Ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi
    
     Viranşehirde bir otomobilde 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
     İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, polis ekipleri, ilçe merkezinde yaptığı kontrollerde M.Hnin kullandığı otomobilde 2 ruhsatsız av tüfeği ile 20 adet av fişeği buldu.
     Sürücü ile otomobildeki C.D. gözaltına alındı.
    
     Muhabir: Reşit Dağ / Yasin Dikme
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Viranşehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER