Voleybol

Voleybol -Şahinbey Belediye Gençlik Spor, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor hazırlıklarına başladı


GAZİANTEP (A.A) - Erkek Voleybol 2. Ligde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik Spor Voleybol Takımı, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor ile yapacağı maçının hazırlıklarına başladı.
     Voleybol Şube Sorumlusu Mehmet Özbal, yaptığı yazılı açıklamada, lige mağlubiyetle başladıklarını, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor maçını kazanarak ligde galibiyet serisine başlamak istediklerini belirtti.
     Seydişehirde oynanan müsabakada talihsiz bir şekilde mağlup olduklarını ve bunda kritik yerlerdeki hakem kararlarının etkili olduğunu ifade eden Özbal, Kesinlikle hakem hatalarının arkasına sığınmıyoruz. Bu hafta 3 puanın Şahinbeyin olacağına inanıyoruz ve voleybolcularımıza güveniyoruz değerlendirmesinde bulundu.
     Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş ise deplasmanda alınan mağlubiyeti iş kazası olarak nitelendirdiklerini vurguladı.
     Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor müsabakasından galip ayrılacaklarına inandıklarını ifade eden Demirbaş, voleybolculara güvendiklerini ve Play-Offa kalacaklarına inandıklarını kaydetti.
     Diyarbakır müsabakasına sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirten voleybolcular da, Bu maç bizim çok önemli. Kendi seyircimiz önünde ilk maçımızda galip gelmek istiyoruz düşüncelerini aktardı.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER