Voleybol

Voleybol -Greenwich Saat TED Ankara Kolejliler Antrenörü Osman Çarkçı: Hedefimiz play-offlara kalmak


ANKARA (A.A) - Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Greenwich Saat TED Ankara Kolejlilerde antrenör Osman Çarkçı, Hedefimiz play-offlara kalmak dedi.
     Ligde 1. etabın bitimine iki hafta kalırken, Greenwich Saat TED Ankara Kolejliler, bu hafta yapacağı Çankaya Belediyesi ANKA maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
     Antrenör Osman Çarkçı, geçen hafta Ziraat Bankası ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında 3-2 galip geldiklerini belirterek, Kalan iki maçımızda da galip gelmek istiyoruz. Hedefimiz play-offlara kalmak diye konuştu.
     Özellikle ligin ikinci sırasında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesini yenmenin takıma moral verdiğini anlatan Çarkçı, Birinci etabın son iki maçını oynayacağız. Takım olarak play-off hedefine kitlendik. Bu hafta Çankaya Belediyesi ANKA karşısında galibiyet arayacağız ve tüm taraftarlarımızı destek için maça davet ediyoruz değerlendirmesini yaptı.
     Çankaya Belediyesi ANKA-Greenwich Saat TED Ankara Kolejliler maçı 16 Mart Cumartesi günü saat 17.00de TVF Başkent Spor Salonunda oynanacak.
    
     Muhabir: İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER