Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi

Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi -Bursa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü İmen: -Play-offun ilk maçında, ligin ve Avrupanın güçlü ekibi Fenerbahçe ile karşılaştık. İyi oynamamıza rağmen kırılma noktalarını değerlendiremediğ


BURSA (A.A) - Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyesporun antrenörü Emin İmen, play-off çeyrek final serisi ilk maçında Fenerbahçeye 3-0 yenildikleri karşılaşmayla ilgili, İyi oynamamıza rağmen kırılma noktalarını değerlendiremediğimiz için sahadan yenik ayrıldık dedi.
     İmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligi 5. sırada tamamladıklarını ve Avrupa kupasına doğru ilerlediklerini söyledi.
     Bunun Bursa Büyükşehir Belediyespor için çok sevindirici olduğunu dile getiren İmen, şöyle konuştu:
     Play-offun ilk maçında, ligin ve Avrupanın güçlü ekibi Fenerbahçe ile karşılaştık. Zorlu bir maç oldu. Birinci ve üçüncü sette oyuna ortak olduk ama kırılma noktalarını aşamadık. Fenerbahçe, ligin güçlü ekibi ve Avrupa tecrübesi olan bir ekip. Böyle bir takıma direnemezseniz fark açılır, bunu ikinci sette gördük. İyi oynamamıza rağmen kırılma noktalarını değerlendiremediğimiz için sahadan yenik ayrıldık. İkinci maçımızı, pazartesi günü deplasmanda oynayacağız. Bu maçta elimizden geldiği kadar mücadele edeceğiz.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Bayanlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER