Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi

Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi -4 Eylül Belediyede, 6 haftadan sonra galip gelmenin sevinci yaşanıyor -Antrenör Zoroğlu: -Fenerbahçeyi yendiğimiz için mutluyuz


SİVAS (A.A) - Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde, sahasında Fenerbahçe Grundigi 3-1 yenen 4 Eylül Belediyede, 6 hafta aradan sonra galip gelmenin sevinci yaşanıyor.
     Ligde son galibiyetini ikinci haftada sahasında ağırladığı Gümüşhane Torul Gençliksporu 3-0 mağlup ederek alan Sivas ekibi, galibiyet hasretine, Teledünya Erkekler Türkiye Kupası 2. tur maçında 3-1 yendiği Fenerbahçe Grundigi, ligde de aynı skorla yenerek son verdi.
     Oynadığı 9 karşılaşmanın 3ünde galip gelen, 6sından ise mağlup ayrılan 4 Eylül Belediye, topladığı 11 puanla ligin 8. sırasında yer alıyor.
     Bu hafta deplasmanda lider Arkas Spora konuk olacak 4 Eylül Belediye Antrenörü Levent Zoroğlu, Fenerbahçe Grundigi yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.
     Oyuncularının bu karşılaşmada çok iyi mücadele sergileyerek galibiyeti hak ettiklerini belirten Zoroğlu, Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi bir zamanda, iyi bir galibiyet aldık. Fenerbahçe gibi güçlü bir ekibe karşı iyi mücadele ettik. Çekişmeli ve güzel bir maç oldu. Bizlere bu karşılaşmada destek veren yöneticilerimize, Belediye Başkanımız Doğan Ürgüpe ve halkımıza teşekkür ediyorum dedi.
     Zoroğlu, Arkas Spor ile deplasmanda oynayacakları maçın zor geçeceğini ve bu karşılaşmadan puan almak istediklerini ifade ederek, Bizim asıl hedefimiz ligin ilk yarısının son haftasında oynayacağımız Ziraat Bankası maçı. Rakibimiz yeni oyuncular transfer ettiler ve bir toparlanma içerisindeler. Bu maçı kazanmak istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER