Voleybol: Teledünya Erkekler Türkiye Kupası

Voleybol: Teledünya Erkekler Türkiye Kupası -İnegöl Belediyespor Antrenörü Çakır: İki takım için de iyi bir oyun oldu -Arkas Spor Antrenörü Hoag: -İnegöl Belediyespor çok iyi oynadı. Maça çok odaklanmışlardı (Fo


BURSA (A.A) - Voleybolda, Teledünya Erkekler Türkiye Kupası 2. Etap ilk maçında Arkas Spora 3-0 yenilen İnegöl Belediyesporda, antrenör Nizamettin Çakır, İki takım için de iyi bir oyun oldu dedi.
     Antrenör Çakır, maçın ardından yaptığı açıklamada, çok güçlü bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek, Arkas Spor ile oynamalarının kendileri açısından prestij niteliği taşıdığını söyledi.
     Oyuncularının maçın genelinde iyi mücadele ettiğini dile getiren Çakır, İki takım için de iyi bir oyun oldu. Ben oyuncularımın ortaya koyduğu mücadeleden memnunum. Özellikle yardımlaşma üst düzeydeydi. İzleyenlere de herhalde İnegöl Belediyesporun iyi bir takım olduğunu, neler yapabileceğini gösterdik. Bizim için çok önemli bir maçtı diye konuştu.
     Arkas Spor Antrenörü Glenn Hoag de maçtan 3-0 galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.
     İkinci maçı İzmirde oynayacaklarını anımsatan Hoag, İnegöl Belediyespor çok iyi oynadı. Maça çok odaklanmışlardı. 3-0 kazandığımız için mutluyum. İkinci maç İzmirde. O maç bizim açımızdan lig için iyi bir hazırlık karşılaşması olacak diyerek sözlerini tamamladı.
    
     Muhabir: Şaban Kılıççı / Vedat Yücebaş / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Voleybol: Teledünya Erkekler Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER