Wallcott Holding, Antalyada yatırım imkanlarını araştıracak

Wallcott Holding, Antalyada yatırım imkanlarını araştıracak


ANTALYA (A.A) - Amerika merkezli yatırım ve proje firması Wallcott Holding heyeti, Antalyada sağlık ve diğer alanlarda yatırım imkanlarını araştıracak.
     Wallcott Holding heyeti, Antalya Valisi Ahmet Altıparmakı makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin, Türk Amerikan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Prof. Dr. Sevil Kutay da bulundu.
     Wallcott Holding heyeti, Vali Altıparmaka çalışmaları hakkında bilgi vererek, Sağlık Bakanlığı tarafından kurulması planlanan Sağlık Serbest Bölgeleri kapsamında sağlık turizmine yatırım yapmak için fırsatlar aradıklarını bildirdi.
     Heyet yetkilileri, serbest bölge uygulamaları hakkında incelemelerde bulunmak, sağlık serbest bölge adayı arazileri inceleyerek uluslararası uygunluğunu yerinde tespit etmek ve ön görüşmeler yapmak istediklerini ifade ederek, Antalyada yatırım yapmayı düşündükleri bazı yerleri yetkililerle gezdiklerini, bazı kamu ve özel hastanelerde gezi ve incelemelerde bulunacaklarını anlattılar.
     Vali Altıparmak ise yatırımcı heyet üyelerinin somut projelerle gelmesi halinde yatırım tekliflerini değerlendireceklerini ve destekleyebileceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER