Yağlıderede otomobil dereye yuvarlandı: 2 ölü

Yağlıderede otomobil dereye yuvarlandı: 2 ölü -Giresunun Yağlıdere ilçesinde dereye yuvarlanan otomobildeki sürücü ile eşi hayatını kaybetti -Çiftin kaybolan kızları için arama çalışması başlatıldı


GİRESUN (A.A) - Giresunun Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye yuvarlanması sonucu sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Çiftin kaybolan kızları için arama çalışması başlatıldı.
     Yağlıdere ilçesine bağlı Akpınar köyü Potlu mevkisinde Haydar Çırak (65) yönetimindeki 28 AP 357 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu Akpınar Deresine yuvarlandı.
     Kazada sürücüsü Haydar Çırak ile Eşi Bahtişen Çırak (64) olay yerinde hayatını kaybetti. Çiftin cenazeleri Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
     Bulancak ilçesinden Alucra ilçesine bağlı Çakrak köyüne yakınlarını ziyarete gittikleri öğrenilen çiftin yanlarında kızları Filiz Çırakın (41) da bulunduğunun belirtilmesi üzerine AKUT, İl Acil Afet Müdürlüğü ekipleri ile ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından derede arama çalışması başlatıldı.
    
     Muhabir: Aytekin Özdemir / Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Yağlıderede otomobil dereye yuvarlandı: 2 ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER