Yalovadan kısa kısa

Yalovadan kısa kısa -Yalova Belediye Başkanı Koçal: -Belediyenin yapacağı yatırımlarla ilgili kararlar mahalle temsilcilerinden gelen görüş ve taleplerle tespit ediliyor


YALOVA (A.A) - Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Belediyenin yapacağı yatırımlarla ilgili kararlar, mahalle temsilcilerinden gelen görüş ve taleplerle tespit ediliyor dedi.
     Koçal, Yalova Gönüllü Meclisi üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda, mahallelerde bir ihtiyacın bir eksiğin olduğunu en iyi bilenlerin halk olduğunu belirtti.
     Koçal şunları kaydetti:
     Belediyenin yapacağı yatırımlarla ilgili kararlar mahalle temsilcilerinden gelen görüş ve taleplerle tespit ediliyor. Biz de yatırım programımızı gelen talepler doğrultusunda halkımızla birlikte oluşturuyoruz. Mahallelerimizin temsilcileriyle toplantılar yapıyoruz. Talepleri topladıktan sonra yatırım programımızı şekillendiriyoruz. Yatırımlarımızı tamamladıktan sonra halkımızla beraber açılışları gerçekleştireceğiz.
     Uygulamadan dolayı Koçala teşekkür eden mahalle temsilcileri yatırımların kısa sürede tamamlanacağına inandıklarını ifade ettiler.
    
     -Tarım İl Müdüründen Koçala ziyaret
    
     Yalova Tarım İl Müdürü Necati Poyraz Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçalı makamında ziyaret etti.
     Necati Poyraz, kentte yapılacak Su Çalıştayı hakkında Koçalı bilgilendirdi.
     Bilimsel çalışmaların daima yarar getireceğini vurgulayan Koçal, 25-26 Ocakta yapılacak çalıştaya kentimiz en iyi şekilde ev sahipliği yapacaktır. Suyun bilinçli bir şekilde kullanılmasının hedeflendiği toplantının amacına ulaşacağı inancındayım dedi.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Yalovadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER