Yalova Üniversitesi Rektörü

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Eruslu: -Termal ilçesinde bulunan Rehabilitasyon Merkezi ile ilgili son aşamaya geldik


YALOVA (A.A) - Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Rehabilitasyon Merkezinin teslimi için son aşamaya geldiklerini bildirdi.
     Eruslu gazetecilere yaptığı açıklamada, yıllardır atıl şekilde duran Rehabilitasyon Merkezinin kısa süre içerisinde Yalova Üniversitesine verileceğini ifade etti. Bu konuda çalışmaların devam ettiğini dile getiren Eruslu, Termal ilçesinde bulunan Rehabilitasyon Merkezi ile ilgili son aşamaya geldik. Şu anda dosya Orman Bakanlığının son kademesinde. Bizim teslim için arazinin ağaçlandırma ücretini ödememiz gerekiyor. Onunla ilgili orman tespit yapacak. Tespite göre; 80-100 bin lira civarında para ödememiz gerekecek. Bu parayı ödediğimiz zaman resmen yer bize geçmiş olacak dedi.
     Yerin kullanılır hale getirilmesi için önemli bir miktarda paraya ihtiyaç olduğunu da belirten Eruslu, Yerin kullanılabilir duruma gelmesi için 3,5 milyon lira gerekecek. Bununla ilgili çalışmamız var. Bağışçı veya ek bütçe çalışmamız var. Ek bütçe alamazsak bağışçı tarafından yapılmasını sağlayacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Yalova Üniversitesi Rektörü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER