Yanan evden son anda kurtarıldılar

Yanan evden son anda kurtarıldılar -Bodrumda evlerinin yandığını fark etmeyen, arasında yabancı uyrukluların da bulunduğu 4 kişi, komşuları ve polis ekipleri sayesinde kurtarıldı


MUĞLA (A.A) - Bodrumda evlerinin yandığından haberi olmayan ve arasında yabancı uyrukluların da bulunduğu 4 kişi komşuları ve polis ekipleri sayesinde kurtuldu.
     AA Muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bodrumun Yokuşbaşı Mahallesi Nazar Sitesindeki bir evin ikinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evin yandığını gören komşular durumu 155 Polis İmdat telefonuna bildirdi.
     Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, evin kapısını çalarak içerde bulunanları uyardı. Ekipler, yangından haberleri olmayan 4 kişiyi kısa sürede tahliye etti.
     Polisin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin, yaklaşık yarım saat süren çalışması sonucunda yangın söndürüldü.
     Yangın sırasında evde bulunanlardan İngiliz uyruklu Patrick John British Flower yangının şöminenin ateşinden çıkmış olabileceğini belirterek, Herhangi bir yaralanma olmadı. Biz evin içerisindeydik, polisin uyarısı üzerine arkadaşlarla beraber dışarıya çıktık diye konuştu.
     Öte yandan evin üst katında ve çatı kısmında hasar oluştu.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Hüseyin Kanber
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Yanan evden son anda kurtarıldılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER