Yangında itfaiyeci, maçta hakem

Yangında itfaiyeci, maçta hakem -Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görevli itfaiye eri Hakan Mutafçı, hafta sonları amatör maçlarda hakemlik yapıyor


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görevli itfaiye eri Hakan Mutafçı, hafta sonları amatör futbol maçlarında hakemlik yapıyor.
     Mutafçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde iki yıldır itfaiye eri olarak çalıştığını belirterek, şöyle devam etti:
     "Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Turizm İşletme Fakültesinden mezunum. Son bir yıldır futbol hakemliği de yapıyorum. Amatör müsabakalarda hafta sonu yapılan görevlendirmelerde bugüne kadar toplam 23 maç yönettim. Bu işi de asıl mesleğim olan itfaiyecilik kadar seviyorum. Kendimi bildim bileli futbola karşı büyük bir tutkum var."
    
     -"Spor Toto Süper Ligde düdük çalan memur hakemler var"-
    
     Mutafçı, Spor Toto Süper Ligde düdük çalan memur hakemler olduğunu belirterek, birçok hakemin devlet kadrolarında görev yaptığını ve iki işi de başarıyla sürdürdüğünü anlattı.
     Amatör hakemlik sınavlarında başarılı olduğu için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından amatör maçlarda görevlendirilmeye başladığını aktaran Mutafçı, "İtfaiyecilik, sportif bir yapı ve spora yakınlık gerektiren bir meslek. Hakemlik de böyle bir meslek. Hafta sonları futbol maçlarında görev alırken ayda bir kez de hakemlik eğitim seminerlerine katılıyorum. Tekirdağ bölgesel futbol hakemliğinde önemli yerlere gelmek istiyorum" şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Yangında itfaiyeci, maçta hakem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER