Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası -Antalya Valisi Altıparmak: Yaşlılara gösterilen önem, sorunlarının çözümü için gösterilen çaba ve uygulamalar o toplumun uygarlık göstergesi olarak değerlendirilir


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, yaşlılara gösterilen önem, sorunlarının çözümü için gösterilen çaba ve uygulamaların o toplumun uygarlık göstergesi olarak değerlendirildiğini bildirdi.
     Altıparmak, 18-24 Mart arasında kutlanan Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinasyonunda çeşitli kuruluşların katkılarıyla Yaşlılar Haftası nedeniyle etkinlikler düzenlendiğini belirtti.
     Yaşlıların sorunlarını çözme ve huzur içinde yaşamlarını sürdürebilmelerine yönelik çalışmalar yapıldığını anlatan Altıparmak, açıklamada şu görüşlere yer verdi:
     Yaşlılara gösterilen önem, sorunlarının çözümü için gösterilen çaba ve uygulamalar o toplumun uygarlık göstergesi olarak değerlendirilir. Türk toplumunda yaşlılara daima saygı ve özen, özürlü yurttaşlara ve muhtaç çocuklara yardım edilmesi ve sorunlarının çözümüne duyarlılık gösterilmesi geleneği yerleşmiştir. Ülkemizdeki yaşlıların önemli bölümü yakınlarının yanında, aile ortamında yaşamlarını sürdürüyor. Bir bölümü ise düzenli sağlık hizmetinin de verildiği huzurevlerinde kalıyor.
     Tüm yaşlıların Yaşlılar Haftasını kutlayan Altıparmak, herkese sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diledi.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Yaşlılar Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER