Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası -İzmir Valisi Kıraç, Karşıyaka Huzurevini ziyaret etti


İZMİR (A.A) - İzmir Valisi Cahit Kıraç, Yaşlılar Haftası nedeniyle Karşıyaka Huzurevini ziyaret etti.
     Huzurevi sakinlerine karanfil veren Kıraç, ziyarette yaptığı konuşmada, İzmirde geçmişte ülkeye hizmet etmiş yaklaşık 2 bin 800 kişinin huzurevinde kaldığını belirterek, huzurevi sakinlerine sağlık ve huzur diledi.
     Huzurevinin, sakinleri için bir yuva olduğunu kaydeden Kıraç, yaşlılara seslenerek Hizmet verenler sizin çocuklarınız. Hizmet akışında eksiklik varsa bizlerle paylaşıyorsunuz, onların çözümlerini üretiyoruz. Bugüne kadar ülke için çok iş yaptınız, bundan sonra da biz size hizmet edeceğiz. İzmirde 40a yakın bu hizmetleri veren kurum var diye konuştu.
     İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan da, huzurevine her yıl geldiğini belirterek, verilen hizmetlerin kalitesinin arttığını görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdülkadir Kaya da katıldı.
     Öte yandan, hafta dolayısıyla Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.
    
     -Memurların işe serbest kıyafet ile gitmesi-
    
     Vali Kıraç, ziyaret sonrası gazetecilerin, Memur-Sen konfederasyonu tarafından başlatılan eylem kapsamında Türkiye genelinde Memur-Sene bağlı memurların işe serbest kıyafetle gitmesini hatırlatması üzerine, Kurala uymayan kıyafetlerin müeyyideleri var. Ama bence öyle çok da kısıtlayıcı bir disiplin hükmü yok. Görmemiz lazım, hangi şeye uymamışlar. İl çapında kurala uyulmadığına dair bana bir rapor gelmedi. Aşırı bir disiplin de yok zaten yanıtını verdi.
    
     Muhabir: Halil Şahin
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Yaşlılar Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER