Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası -Düzce Valisi Yılmaz: -Bizlerin ve içinde yaşadığı toplumun gelişmesi uğruna yıllarını tüketen, hayat rehberlerimiz yaşlılarımıza hak ettikleri değerin verilmesi toplumsal bir görevdir


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, toplumun gelişmesi uğruna yıllarını tüketen, hayat rehberleri yaşlılara hak ettikleri değerin verilmesinin toplumsal bir görev olduğunu bildirdi.
     Vali Yılmaz, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, toplumun temel direkleri olan, yaşamlarının en önemli yıllarını toplum ve ailesi uğruna harcayan, saçını süpürge ve ellerini nasır yapan yaşlıların iyi anlaşılması gerektiğini, beklentilerinin doğru algılanması gerektiğini belirtti.
     Yaşlılığın toplumla bütünleştirilmesi ve yaşam biçimi olarak benimsenmesini temenni eden Yılmaz, şu ifadelere yer verdi:
     Yaşlılarımızın sorunlarını anlamak, onların yaşamlarını güvenli ve huzurlu olabilecekleri bir ortam içerisinde sürdürmelerini sağlamak Sosyal Hukuk Devletin görevidir. Yaşlılarımıza sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyor, saygılarımı sunuyorum.
     Öte yandan, Hilmi Çilingir Huzurevi sakinleri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Vali Yılmazı ziyaret etti.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Yaşlılar Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER