Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası -Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı: -Yaşlılarımız, geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültürümüzü ve toplumsal değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, hayatımızın en kıymetli hazinele


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Yaşlılar Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, yaşlıların, geçmişin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültürün ve toplumsal değerlerin, yarınlara taşınmasını sağlayan hayatın en kıymetli hazineleri olduğunu bildirdi.
     Şeyh Edebalinin Bereket büyüklerle beraberdir sözünü hatırlatan Yağcı, mesajında şunları kaydetti:
     Her insan, beşikten mezara kadar, ömrünün her evresinde ilgi, sevgi, saygı ve insanca yaşama hakkına sahiptir. İnsanımızın hepsine bu nazarla bakıyor, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımız için var gücümüzle çalışıyoruz. Yaşlılarımız, geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültürümüzü ve toplumsal değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Her birey, kendisinin de bir gün yaşlanacağını daima hatırında tutmalıdır. Yaşlılarına gereken önemi vermeyen, onlara sahip çıkmayan ihtiyaç duydukları sevgi ve saygıyı kendilerinden esirgeyen bir toplumun güven ve huzur içinde olması mümkün değildir. Huzurumuz için yaşlıların iyi dilek ve temennilerine ihtiyacımız olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Günlük hayatımızda ise büyüklerimize karşı olan davranışlarımız çocuklarımıza örnek teşkil etmektedir. Bilecik Belediyesi olarak imkanlarımız çerçevesinde yaşlılarımızın, büyüklerimizin rahatı ve huzuru için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Yaşlılar Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER