Yeni Diyarbakırspor, Bulgar takımıyla hazırlık maçı

Yeni Diyarbakırspor, Bulgar takımıyla hazırlık maçı yapacak -FC Etar 1924 Veliko Tırnovonun Diyarbakırda amatör ligdeki Yeni Diyarbakırspor ile oynayacağı maç ücretsiz olacak


DİYARBAKIR (A.A) - Bulgaristan 1. Lig takımlarından FC Etar 1924 Veliko Tırnovo, 5 Eylül Çarşamba günü Diyarbakırda Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Yeni Diyarbakırspor ile hazırlık maçı oynayacak.
     Yeni Diyarbakırsporun Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol yaptığı açıklamada, sezon açılışında yabancı bir takımla hazırlık maçı yapmayı hedeflediklerini, bu amaçla Bulgaristan 1. Lig takımlarından FC Etar 1924 Veliko Tırnovonun kulüp başkanı Fevzi İlhanlı ile yaptıkları görüşmede, 5 Eylül Çarşamba günü saat 19.00da Diyarbakır Atatürk Stadında hazırlık maçı oynamayı kararlaştırdıklarını hatırlattı.
     Türkiye Futbol Federasyonundan hazırlık maçı için gerekli izni aldıklarını kaydeden Akyol, şöyle dedi:
     Hazırlık maçı bize yüksek maliyete mal olmasına rağmen maç ücretsiz olacak. Bundaki amacımız Diyarbakırdaki futbolseverlere kaliteli yabancı bir takımı hazırlık maçında da olsa izlettirmektir. Çünkü Diyarbakır ve bölgedeki futbolseverler uzun süredir kaliteli takımları evinde izleyemiyor. Paramız gitsin ama halkımız mutlu olsun istiyoruz. Bu işi üstlenmemize rağmen maalesef gereken desteği göremiyoruz. Özellikle iş adamları ile kent yöneticilerine sitem ediyoruz. Çünkü bu maçta dahi forma reklamı veren yok. Bugüne kadar arayıp forma reklamı vermek isteyen bir firma olmadı. Biz yine de halkımızı ücretsiz bu maça alacağız. Yabancı basın mensupları da maçta olacak. Bulgaristan 1. Liginden FC Etarı Diyarbakıra getiriyoruz. TFF de hazırlık maçının oynanmasına onay verdi.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Yeni Diyarbakırspor, Bulgar takımıyla hazırlık maçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER