Yeni eğitim

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması


TUNCELİ (A.A) - Tunceli Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Aslanoğlu, yapılan düzenlemelerle Tuncelinin yeni eğitim öğretim dönemine hazır olduğunu bildirdi.
     Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla Tuncelide, Özel Öz Munzur İlköğretim Okulunda düzenlenen törene, Vali Hakan Yusuf Güner, Vali Yardımcıları Kenan Eskin, Eşref Yonsuz, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim İzleme Grup Başkanı Murat Altındağ, Milli Eğitim Denetçileri Mahmut Barışçıl, Gültektin Taşdan, Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Aslanoğlu, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.
     İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Mustafa Aslanoğlu, törende yaptığı konuşmada, Tuncelide 860 derslikte 950 öğretmen nezaretinde toplam 11 bin 600 öğrenciyle yeni eğitim-öğretim dönemine başladıklarını belirtti.
     Milli Eğitim camiası olarak öğrencileri özlediklerini ve yeni eğitim öğretim dönemi için tüm hazırlıkları titizlikle tamamladıklarını ifade eden Aslanoğlu, şunları kaydetti:
     Bugünle birlikte yaklaşık 180 iş günü sürecek 2012-2013 eğitim öğretim yılına başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yarınlarımızı güvenle teslim edeceğimiz siz sevgili çocuklarımızı şu andan itibaren okullarımızda anne baba şefkatindeki öğretmenlerinize teslim ediyoruz. Sizleri kontrolleri yapılmış bilgisayar laboratuvarları, paketlenmiş, poşetlenmiş ve dağıtılmaya hazır durumda ücretsiz ders kitapları, boyası, badanası ve temizliği yapılmış okullarınız bekliyor. Sizleri hepimiz çok özlemiştik. 2012-2013 eğitim öğretim yılı ülkemize, ilimize, öğretmen ve öğrencilerimize ile çok kıymetli velilerimize hayırlı uğrulu olsun.
    
     Muhabir: Fatma Çıray / Haydar Toprakçı
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER