Yeni yılın ilk bebeğine Vali Başköyden

Yeni yılın ilk bebeğine Vali Başköyden altın -Çorumda saat 00.05te dünyaya gelen ve Ayşe Reyhan adı verilen bebeğe, Vali Sabri Başköy tarafından altın takıldı


ÇORUM (A.A) - Çorumda yeni yılın ilk 5inci dakikasında dünyaya gelen ve Ayşe Reyhan adı verilen bebeğe, Vali Sabri Başköy tarafından altın takıldı.
     Vali Sabri Başköy, beraberinde eşi Fatma Başköy ve İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğanla yeni yılın son saatlerinde sırasıyla Bahçelievler Polis Merkezi, Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.
     Ziyaret ettiği kurumlarda çalışanların yeni yıllarını kutlayarak baklava ikram eden Vali Başköy, 2013ün sağlık, huzur ve bereketli geçmesi temennisinde bulundu.
     Yeni yıla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde giren Vali Başköy ve beraberindekiler, doğum servisini ziyaret ederek, Mahmut-Neşe Öztemiz çiftinin saat 00.05te dünyaya gelen üçüncü bebeğine altın taktı.
     Öztemiz çiftinin yanı sıra doğumu gerçekleştiren doktor ve personeli de tebrik eden Vali Başköy, eşi Fatma Başköyle beraber Ayşe Reyhan adı verilen bebeği kucağına alarak bir süre sevdi.
     Kamu Hastaneleri Birliği Çorum Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani, hastane yöneticileri ve beraberindekilerle Nöroloji Servisinde tedavi gören Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bilgin ile Acil Servisteki hastaları da ziyaret eden Vali Başköy, hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu.
     Vali Başköy, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni yılın Çoruma ve Türkiyeye hayırlar getirmesini dileyerek, İnşallah 2012 yılında olduğu gibi 2013 yılı da Çorum için başarılı geçer. Biz bu konuda üzerimize düşeni yapma gayreti içerisindeyiz. Yeni yılın herkese huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Yeni yılın ilk bebeğine Vali Başköyden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER