Yenipazarda 1. Geleneksel Halk Eğitim Merkezi

Yenipazarda 1. Geleneksel Halk Eğitim Merkezi Kültür Sanat Şenliği


BİLECİK (A.A) - Yenipazar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 1. Geleneksel Halk Eğitim Merkezi Kültür Sanat Şenliği düzenlendi.
     Spor Salonunda düzenlenen şenliğe Kaymakam Ali Türk, Garnizon Komutanı Jandarma Başçavuş Kasım Sevinç, Belediye Başkanı Cengiz Arıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Bilici, daire müdürleri ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
     Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Özdemir, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan ve açılması planlanan kursların tanıtımı amacıyla şenlik düzenlediklerini belirterek, eğitim, öğretim ve öğrenme kavramlarının okullarla sınırlı olmadığı gerçeğinin daha fazla anlaşıldığını söyledi.
     Hayatın her döneminde ve her alanında öğrenmeye açık olan kişiler ve milletlerin başarılı olduğunu ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:
     Bildikleriyle yetinenler geri kalmışlığın bedelini çok ağır ödemişlerdir. Bu gerçekleri göz önüne alan müdürlüğümüz mevcut imkanları maksimum düzeyde devreye sokarak görev aldığımız iki ay içinde, saz, halk oyunları, karate, gitar, el sanatları, tarım ve hayvancılık ile halıcılık kurslarına önem verdik. Bayanlarımız için hem zevkli hem de gelir getirici bir uğraş olarak görüyoruz. Halı ve el sanatları ürünlerimizin satışı için internet sitesi kurulması ve siteye paralel olarak ürün satış showromu açmayı planlıyoruz.
     Şenlik, minik öğrencilerin seslendirdiği türküler ve Azerbaycan folklor ekibi ile tekvando grubunun gösterisiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Zafer Özuğur / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Yenipazarda 1. Geleneksel Halk Eğitim Merkezi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER