Yenipazar Halk Eğitim Merkezinden yıl sonu

Yenipazar Halk Eğitim Merkezinden yıl sonu sergisi


BİLECİK (A.A) - Yenipazar Halk Eğitim Merkezince 2012-2013 eğitim öğretim yılında kursiyerler tarafından hazırlanan ürünlerden oluşan sergi, törenle açıldı.
     Merkez Müdürü Mehmet Özdemir, Belediye Düğün Salonunda düzenlenen törende, merkezlerin, bölge insanına iyiyi, doğruyu ve güzeli her zaman, her yerde ve herkese sunan eğitim kurumları olduğunu bildirdi.
     Bu eğitim öğretim yılında 20 kursun yanı sıra Seviye Belirleme Sınavları (SBS) ve üniversiteye hazırlık kurslarına 537 kişinin katıldığını belirten Özdemir, şöyle konuştu:
     "Kursların en önemli özelliği, insanları sosyal ve kültürel gelişmesini sağlamak, onlara bilgi beceri kazandırmak, okuma yazma bilmeyenlere okuma yazma öğretmek, eksik kalan eğitimlerine yardımcı olmak, bir üst eğitim sınavlarına hazırlamak, kültürel eserlerimizi korumak, yaşatmak, yaygınlaştırmaktır. Bu etkinlikler yaygın eğitim hizmetlerinin geniş kesimlere ulaşmasında çok önemli unsurdur. Programımızda olsun olmasın ihtiyaç duyduğunuz her konuda kurs açılması isteğiyle başvuru yapılması, bizim için görev aşkımızı artırmak aynı zamanda onurlandıracaktır. Merkezimiz halkımız için vardır ve her zaman siz halkımızın hizmetinde olacaktır."
     Daha sonra, Yenipazar Kaymakamı Ali Türk, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Kasım Sevinç ve Belediye Başkanı Cengiz Arıkan, kursiyerlere sertifikalarını verdi.
     Sergideki ürünlerin incelenmesiyle sona eren törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Bilici, Emniyet Amir Vekili Kemal Karakuş, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Zafer Özuğur / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Yenipazar Halk Eğitim Merkezinden yıl sonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER