Yenişarbademli Halk Eğitim Merkezi, Türkiye İnovasyon

Yenişarbademli Halk Eğitim Merkezi, Türkiye İnovasyon Haftasına katıldı


ISPARTA (A.A) - Yenişarbademli Halk Eğitim Merkezinin Türkiye İhracatçılar Meclisince (TİM) düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftasına katıldığı bildirildi.
     Yenişarbademli Halk Eğitim Merkezince yapılan yazılı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığının Eğitim ve Öğretimde Yenilikçi Ödülleri kapsamında Eğitim İstihdam İlişkisini Güçlendirme dalında Türkiye birincisi olan merkezin TİM tarafından 6-8 Aralık arasında İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Türkiye İnovasyon Haftasına davet edildiği belirtildi.
     Etkinliğe Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın yanı sıra Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile alanında uzman çok sayıda kişinin katıldığı vurgulanan açıklamada, Yenişarbademli Halk Eğitim Merkezini merkez müdürü Ahmet Salih Kodal ve proje çalışanı Ahmet Aslanın temsil ettiği bildirildi.
     Kodalın görüşlerine yer verilen açıklamada şunlar kaydedildi:
     Etkinlikte, ödül kazandığımız projeyi anlatan stantlarımıza ilgi çok yüksek oldu. Ispartayı ve Yenişarbademli ilçesini broşür ve afişlerle tanıttığımız böyle bir organizasyonda katılmaktan çok memnunuz. Projede yer alan herkesi kutlarım.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Yenişarbademli Halk Eğitim Merkezi, Türkiye İnovasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER