Yenişehirde yıl sonu sergisi

Yenişehirde yıl sonu sergisi


BURSA (A.A) - Yenişehirde Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (HEM) Müdürlüğü tarafındın yıl sonu sergisi düzenlendi.
     Han Düğün Salonundaki sergide konuşan Yenişehir HEM Müdürü İsmail Güzel, Halk Eğitim Merkezinin öneminin her geçen gün arttığını söyledi.
     2011-2012 eğitim öğretim yılında toplam 217 kursta 3 bin 900 kursiyere eğitim verdiklerini anlatan Güzel, Meslek kurslarının yanı sıra sanatsal kurslarda verdik. Hayat boyu öğrenmek için HEMlerin önemi büyük. İnanıyorum ki ülkemizin daha çok kalkınması eğitimle olacaktır. Bu nedenle Yenişehir halkı bizden ne isterse vermeye hazırız dedi.
     Yenişehir Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker de Halk Eğitim Merkezinin çok önemli çalışmalar yaptığını belirterek, Biz beşikten mezara kadar ilim öğrenin denen bir inanca sahibiz. Dikkat ediyorum artık klasik hem kurslarının yanı sıra hayatı daha iyi anlama değişen dünyaya ayak uydurabilme kurslarımızda yoğun olarak açılıyor. Bu son derece olumlu gelişme. Bundan sonrada bu tür kurların artmasını bekliyorum diye konuştu.
     Sergiye katılan Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ise kurslara katılan hanımların öğrendikleri ile aile bütçesine katkı sağlayabileceklerini kaydetti.
     Konuşmaların ardından sergi açılışı Kaymakam Vekili Nurettin Kakillioğlu, Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker tarafından yapıldı.
    
     Muhabir: Harun Sak / Burak Akay
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Yenişehirde yıl sonu sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER