Yenişehire kardeş şehirden ziyaret

Yenişehire kardeş şehirden ziyaret


MERSİN (A.A) - Yenişehir Belediyesinin Çindeki kardeş şehri Quanzhoudan Parlemento Başkan Danışmanı Shufang Zhu başkanlığında bir heyet, Başkan İbrahim Gençi makamında ziyaret etti.
     Heyette yer alan kardeş şehir temsilcileri Gençi ziyaret etmekten son derece memnun olduklarını belirterek, hem 2 ülke arasındaki kardeşlik ilişkilerinin güçlendirilmesi hem de ekonomik ve kültürel anlamda yapılacak çalışmalara esas teşkil etmesi açısından bu ziyaretin son derece önemli olduğunu vurguladılar.
     Başkan Danışmanı Shufang Zhu ise, kültürlerin kaynaşmasında, dostluk köprüsü oluşturulmasında katkıda bulunduğu ve gösterdiği konukseverlik Gençe teşekkür etti.
     İbrahim Genç de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti
     Çin olağanüstü bir ülke. Çinde yoksulluk ve işsizlikten hiç söz edilmiyor. Biz de bu ekonomik büyümeyi yakından izliyoruz. En yakın zamanda tekrar Çine giderek bu gelişmeleri yerinde görmek istiyorum. Bugüne kadar kardeş şehrimizin belediye başkanı bizleri ziyarete gelmedi. Umarım en kısa sürede hem ülkemizi hem de Mersini ziyaret eder. Kendisini burada ağırlamaktan memnun oluruz.
     Konuk heyetin, 2 gün kenti gezeceği bildirildi.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Yenişehire kardeş şehirden ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER