Yerlikayaya hemşehrilerinden destek

Yerlikayaya hemşehrilerinden destek


SİVAS (A.A) - Sivas ve ilçelerindeki bazı güreş kulüpleri ve takımları, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıklayan Hamza Yerlikayaya destek için basın açıklaması yaptı.
     27 Haziran Öğretmenler Parkında toplanan grup adına basın açıklaması metnini Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu araştırma görevlisi Mehmet Gül okudu.
     Gül, 22 Ekimde yapılacak seçimlerde Hamza Yelikayayı desteklediklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Türk güreş camiasının ve aynı zamanda dünya spor otoritelerinin takdirini kazanmış, 8 Avrupa, 3 dünya ve 2 olimpiyat şampiyonluğu bulunan, Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği (FİLA) tarafından 20. yüzyılın en iyi güreşçisi seçilerek, Asrın Güreşçisi unvanını elde eden hemşehrimiz Hamza Yerlikayanın Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığına adaylığını, güreşe tüm kademelerde hizmet eden, eski yeni güreşçiler, antrenörler, idareciler, hakemler, akademisyenler, şampiyonlar ve bütün güreş severler adına en samimi duygularımızla destekliyoruz.
     Yelikayayı sadece hemşehrileri olduğu için değil aynı zamanda Türk güreşine büyük katkılar sağladığı için de desteklediklerini ifade eden Gül, Yerlikayayı her zaman destekleyeceklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Yerlikayaya hemşehrilerinden destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER