Yeşilay ile Yaşamayı Seç etkinlikleri

Yeşilay ile Yaşamayı Seç etkinlikleri -Eskişehirde Yeşilay Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, bisiklet turu düzenlendi


ESKİŞEHİR (A.A) - Türkiye Yeşilay Cemiyeti Eskişehir Şubesi 1-7 Martta Yaşamayı Seç sloganıyla gerçekleştirdiği Yeşilay Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenledi.
     Yeşilay Haftasında ülke çapında 16 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen bisiklet turunun Eskişehir ayağı, Kurşunlu Külliyesinden başladı. Etkinlik, yaklaşık 250 bisikletlinin Yunus Emre, Kırım, Cengiz Topel, Şair Fuzuli, Atatürk, Kıbrıs Şehitleri Caddelerini takip etmelerinin ardından Tarihi Odunpazarı Meydanında sona erdi.
     Türkiye Yeşilay Cemiyeti Eskişehir Şube Başkanı İsmail Hakkı Civelekler, etkinlikte yaptığı konuşmada, Yeşilay Haftası dolayısıyla böyle bir tur düzenlediklerini belirterek, amaçlarının insanları her türlü zararlı bağımlılıklara karşı uyarmak olduğunu kaydetti.
     Eskişehirde Bisikletliler Derneği ve farklı derneklerin de katılımlarıyla gerçekleştirilen tura her yaştan bisikletlinin katıldığını ifade eden Civelekler, şöyle konuştu:
     Yeşilay Cemiyetimizin genel merkezi ile Bisikletliler Derneğinin Türkiye çapında 16 ilde düzenlemiş olduğu bisiklet turunda, Eskişehirde arkadaşlarımızla birlikte yaklaşık 6 kilometrelik bir parkurda gezi düzenledik. 250 civarında Bisikletliler Derneği üyesi ve diğer derneklere üye gönüllü arkadaşlarımız geldi. Şehrimizde çok güzel bir tur gerçekleştirdik.
     Bisikletçilerin başlayan etkinliği, Turun ardından etkinliğe katılan bisikletçiler arasında yapılan çekilişle, bir katılımcıya bisiklet hediye edildi.
    
     Muhabir: Hicret Özkan / Deniz Açık
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Yeşilay ile Yaşamayı Seç etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER