YGS adaylarına tramvay sürprizi

YGS adaylarına tramvay sürprizi -Eskişehirde enerji hatlarındaki arıza nedeniyle tramvay seferlerinde bir müddet aksama yaşandı -Adaylar, sınav yerlerine Tramvay acil durum otobüsüyle taşındı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde Yükseköğretime Geçis Sınavına (YGS) giren adaylar, enerji hatlarında yaşanan arıza nedeniyle tramvay seferlerinin bir müddet aksaması sonucu, Tramvay acil durum otobüsüyle sınav yerlerine taşındı.
     Enerji hatlarında, saat 06.00 civarda yaşanan arıza nedeniyle kentteki tüm hatlarda tramvay seferleri durdu.
     YGS sınavına gitmek için tramvayı tercih eden adaylar, duraklara geldiklerinde bir müddet şaşkınlık yaşadı. Daha sonra güvenlik görevlilerinin yönlendirmesiyle Tramvay acil durum otobüsüne geçen adaylar, sınav merkezlerine ulaştırıldı.
     Konuya ilişkin Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada ise şöyle denildi:
     24 Mart pazar günü enerji hatlarında yaşanan arıza nedeniyle 06.00 ile 09.30 saatleri arasında tramvay işletimi gerçekleştirilememiştir. Arızanın oluşmasının hemen ardından, acil durum eylem planı devreye sokularak şehir içi yolcu taşımacılığı otobüslerle yapılmıştır. Enerji hatlarının beslenmesiyle birlikte normal tramvay seferlerine sorunsuz olarak devam edilmiştir.
    
     Muhabir: Fatih Doğan - Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber YGS adaylarına tramvay sürprizi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER