YGS sonuçları

YGS sonuçları -Aydın, en başarılı 4. il oldu -İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre: Geçen seneki başarı sıramızı koruduk. Tüm eğitim camiası olarak kenetlenip ekip çalışmasını sürdürerek bu başarıyı daha ilerilere taşıyabilece


AYDIN (A.A) - 2013 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarına göre Ankara, Karabük ve Denizlinin ardından en başarılı 4. il Aydın oldu.
     İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başarının ekip çalışması sonucunda elde edildiğini belirterek, il merkezi ve ilçelerdeki tüm okullarda ortak zümre toplantıları yaptıklarını söyledi.
     Aydın Valisi Kerem Alın eğitime vermiş olduğu büyük desteklerle bu sene yoğun bir çalışma temposu geçirdiklerini ifade eden Töre, Başarıda emeği geçen tüm okul müdürü, öğretmen, öğrenci ve velileri kutluyoruz dedi.
     Geçen yıl YGSde Aydının yine dördüncü en başarılı il olduğunu hatırlatan Töre, Geçen seneki başarı sıramızı koruduk. Aydında tüm eğitim camiası olarak kenetlenip ekip çalışmasını sürdürerek bu başarıyı daha ilerilere taşıyabileceğimize inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci/Senem Yazıcı
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER