Yıldırımda Kentsel dönüşüm çalışmaları

Yıldırımda Kentsel dönüşüm çalışmaları -Yıldırım Belediye Başkanı Keskin: Vatandaşlarımızın endişe etmelerine gerek yok. 7 mahallemizde uygulanacak olan kentsel dönüşümümüz gerçekleştirilecektir (Fotoğraflı-Görüntü


BURSA (A.A) - Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Vatandaşlarımızın endişe etmelerine gerek yok. 7 mahallemizde uygulanacak olan kentsel dönüşümümüz gerçekleştirilecektir dedi.
     Yıldırım Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Keskin, Yıldırım Belediye Meclis Salonunda düzenlediği basın toplantısında, ilçelerinde 7 mahalleyi kapsayan büyük kentsel dönüşüm projesiyle ilgili gelinen noktayı anlattı.
     Yıldırımda irili ufaklı kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirdiklerini belirten Keskin, kentsel dönüşüm projelerinden vatandaşların memnun olduklarını ve ifade etti.
     Keskin, 7 mahalleyi kapsayan yeni kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Bir hayli yol katettiğimiz projemize ne var ki nifak sokmak isteyenler, vatandaşlarımızı infiale sürükleyenler var. Geçtiğimiz günlerde bir oda başkanımızın, Yıldırım Belediyesinin yeni yapacağı kentsel dönüşüm veto yedi açıklamasına istinaden bu basın toplantısını yapmayı uygun buldum. Birçok defa kendisini ziyaret ettik. Biz bu bir yılı, sivil toplum örgütlerinin, vatandaşların görüşlerini almak için düşündük. Kesinlikle bahsettiği gibi kentsel dönüşümümüz veto yemedi. Altını çizerek söylemek istiyorum ki böyle bir durum söz konusu değil. Bunu da bakanlıktan gelen yazıyla ispatlıyoruz. Biz şu anda AFADtan gelecek görüşü bekliyoruz.
     6306 sayılı kanun çerçevesinde işlemlerini sürdürdüklerini dile getiren Keskin, Bunların maksadı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Vatandaşlarımızın endişe etmelerine gerek yok. 7 mahallemizde uygulanacak olan kentsel dönüşümümüz gerçekleştirilecektir diye konuştu.
     Keskin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından gelen kentsel dönüşüm çalışmasının veto edilmediğini ispatlayan resmi yazının örneğini basın mensuplarına dağıttı.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Yıldırımda Kentsel dönüşüm çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER