Yozgatta babanın 7 aylık kızına şiddet

Yozgatta babanın 7 aylık kızına şiddet uyguladığı iddiası -Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, hastanede tedavi gören bebeğe sahip çıktı


YOZGAT (A.A) - Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Akdağmadeni ilçesine bağlı Dayılı köyünde, babası tarafından şiddet uygulandığı iddia edilen 7 aylık kız bebeğe sahip çıktı.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bebeğin Yozgat Devlet Hastanesinde tedavisinin sürdüğünü, hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi.
     Tedavisi bittikten sonra bebeği misafir edeceklerini belirten Akyüz, Bebeğin annesi, tedavi sürecinden sonra annesinin evine gideceğini söyledi. Annesinin maddi durumu iyi değil, onlara destekte bulunacağız. Bebek ve annesi hastanede emniyet güçlerince korunuyor. Aileye başka bir ile nakledebileceğimizi ya da Yozgattaki kadın koruma evlerinde misafir edebileceğimizi de illettik dedi.
     Akyüz, bebeğin tedavisi bittiğinde uzmanların aileyle tekrar görüşeceğini ve taleplerine göre yardım yapılacağını kaydetti.
    
     -Olay-
    
     İddiaya göre, baba O.Gnin (27) ağlamasına sinirlendiği için kucağına alıp fırlattığı 7 aylık kızı A.G, başını duvara çarparak yaralanmış, kaldırıldığı Yozgat Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.
     Kızını hastaneye getiren O.G, eşi M.Gnin şikayeti üzerine gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
    
     Muhabir: Yunus Taştan - Ömer Sarı / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Yozgatta babanın 7 aylık kızına şiddet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER