Yozgat Valiliğinde kış tedbirleri toplantısı

Yozgat Valiliğinde kış tedbirleri toplantısı


YOZGAT (A.A) - Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında kış tedbirleri toplantısı yapıldı.
     Vali Yazıcı, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, ilin konumu ve yüz ölçümü büyüklüğü açısından Türkiyenin önemli bir bölgesinde yer aldığını söyledi.
     Önemli arter ve kavşakları da bünyesinde barındırması münasebetiyle kış gelmeden alınması gereken tedbirleri görüşmek ve karara bağlamak amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini anlatan Yazıcı, Artık imkanlarımız eskiye nazaran çok daha iyi durumda. Yollarımızın genişletilerek standartlarının yükseltilmiş olması, karla mücadelede kullandığımız ekip ve ekipmanların güçlü olması nedeniyle fırtınanın dinmesiyle birlikte ana arterlerde 1-2 saat içerisinde yollarımızın büyük bölümünü trafiğe açabiliyoruz. Burada konuşacağımız konular ve alacağımız tedbirler sayesinde gerek il merkezi ve ana yollarımızda, gerekse ilçe merkezi ve köylerimizde olsun umuyorum ki problemsiz bir kış geçiririz dedi.
     Yazıcı, vatandaşların daha rahat, huzurlu ve sağlıklı bir kış mevsimi geçirmelerini arzuladıklarını vurgulayarak, Valilik koordinesinde ilgili tüm kurum ve kuruluşların üzerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getireceğini kaydetti.
     Vatandaşları da uyaran Vali Yazıcı, istenmeyen olayların yaşanmaması için sürücülerin araçlarında gerekli tedbirleri almaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarının hayati önem taşıdığını belirtti.
     Toplantıya, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Jandarma Komutanlığından Jandarma Yarbay Mikail Tek, Vali Yardımcısı Kemal Şahin, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz ile ilgili kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Sarı
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Yozgat Valiliğinde kış tedbirleri toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER