YTSO seçimlerine doğru

YTSO seçimlerine doğru -Oda Başkanı Özel: "9 Mayıs seçimine hazırlıyoruz. Takdir üyelerimizin. Görev verirlerse yaparız, vermezlerse hayırlı olsun deriz"


YALOVA (A.A) - Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Celal Özel, "9 Mayıs seçimine hazırlıyoruz. Takdir üyelerimizin. Görev verirlerse yaparız, vermezlerse hayırlı olsun deriz" dedi.
     Özel, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve gelmelerinden bu yana önemli çalışmalar yaptıklarını bildirdi.
     YTSOnun çıtası çok yükseldiğini belirten Özel, şunları kaydetti:
     "Yalovanın önümüzdeki dönemde çok büyük projeleri var. Önümüzdeki haftalarda bununla ilgili bir kamuoyu açıklaması yapacağım. Yalovamızın gündeminde bulunan projeler, Yalova tarihinin en büyük projeleri. Bu projeler başladı ve bitecek. Bu projelerde, YTSO etkili bir şekilde yönlendirici olmalıdır. YTSOda vazife görecek insanların kalitelerinin hem yüksek hem de ufuk çizgisinin farklı noktalarda olması lazım. Odamızda klasik tipte hadiselere bakan insanlardan ziyade olayları sırada dışı yorumlayan kişilere ihtiyaç var. Yoksa yazık olur. Bu seçimler öncesinde geçmişte olduğu gibi bağrışma, çağrışma olmuyor. Bu, bizim olaylara profesyonel şekilde yaklaşmamızdan oluyor. 9 Mayıs seçimine hazırlıyoruz. Takdir üyelerimizin. Görev verirlerse yaparız, vermezlerse hayırlı olsun deriz."
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber YTSO seçimlerine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER