YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özel:

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özel: -Türkiyede organize sanayi bölgesi olmayan tek il Yalovadır


YALOVA (A.A) - Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel, Türkiyede organize sanayi bölgesi olmayan tek ilin Yalova olduğunu söyledi.
     CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özeli makamında ziyaret etti.
     YTSO Başkanı Özel, oda olarak temel görevlerinin Yalovanın ekonomik açıdan çizgisini daha yukarı boyutlara götürmek olduğunu belirtti.
     Yalovada esnaf sayısının çok fazla olduğuna dikkati çeken Özel, şunları kaydetti:
     İle baktığımızda sanayi alanında istihdam sağlayacak çok fazla iş yeri göremiyoruz. Bunun yanında çok sayıda esnaf var. Bugün bir iş yeri açmak çok riskli olmasına rağmen bakıyoruz Yalovada çok sayıda iş yeri var esnaf sayısı çok fazla. Bunu irdelemek lazım. İş yerinin çok olmasının nedeni şudur, insanlar çalışacak bir iş ve ailelerini geçindirecek bir ortam bulamadıkları için ailesinin, çocuğunun geçimini sağlamak için iş yeri açıyor. Dünyanın hiçbir yerinde iş yeri açmak kolay değil. Yalovada her geçen gün esnaf sayısı artıyor. Bu demektir ki, biz insanlarımıza hayatlarını devam ettirecek yeni iş imkanları sunamıyoruz. Türkiyede organize sanayi bölgesi olmayan tek il Yalovadır.
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Cem Şan
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER