Yücel Ballık Ortaokulu Spor Salonu açılışı

Yücel Ballık Ortaokulu Spor Salonu açılışı


SAKARYA (A.A) - Yücel Ballık Ortaokulu Spor Salonu törenle açıldı.
     İş adamı Tolga Ballık tarafından yaptırılan spor salonunun açılış töreninde konuşan Sakarya Valisi Mustafa Büyük, eğitim alanında devletin destekleriyle ihtiyacı karşılayacak çalışmalar yaptıklarını belirterek, iş adamlarının da eğitime doğrudan katkı sağlamasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
     Sakaryada eğitimin kalitesinin artırılması için benzeri tesislerin katkısına ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Büyük, Bu gibi tesislerde çocuklarımızın iyi eğitimler görüp topluma faydalı bireyler olacağını düşünüyorum. Topluma faydalı bireyler olarak yetişeceklerini düşünüyorum. Katılan herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.
     İş adamı Ballık ise spor salonuna babasının adını verdiklerini kaydederek, Allah kısmet eyledi ve sözümüzü tutuyoruz. Spora yönelecek gençler daha başarılı olacak. Bu ulusal görevde bir nebze de olsa katkımız olduysa ne mutlu bizlere şeklinde konuştu.
     400 seyirci kapasiteli spor salonunun açılışına Sakarya Valisi Mustafa Büyük, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve protokol üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Salih Eren / Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Yücel Ballık Ortaokulu Spor Salonu açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER