Yurtta kalan başarılı sporcular ödüllendirildi

Yurtta kalan başarılı sporcular ödüllendirildi -Vali Hüseyin Aksoy Çocuk Yuvasında kalan ve hafta sonu yapılan judo müsabakalarında dereceye giren sporcular, Vali Yardımcısı Mestan Yayman tarafından ödüllendirildi (Fotoğraflı-Gö


MUĞLA (A.A) - Vali Hüseyin Aksoy Çocuk Yuvasında kalan ve hafta sonu yapılan il geneli judo müsabakalarında dereceye giren sporcular, Vali Yardımcısı Mestan Yayman tarafından ödüllendirildi.
     Vali Hüseyin Aksoy Çocuk Yuvasında düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, sporcular ile antrenörleri katıldı. Dereceye giren genç sporculara çeşitli hediyeler veren Yayman, sporcuları ve antrenörlerini başarıları için kutladı.
     Yayman, Muğlada spor dalında başarılı çalışmalar yürütüldüğünü söyledi. Yurtta kalan çocukların bu başarıları elde etmek için çok çaba sarf ettiklerini belirten Yayman, elde edilen başarıların tesadüf olmadığını kaydetti.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde çocukların sosyal hayata daha aktif katılımlarını sağlamak amacıyla yuva çocuklarından 13ünün hafta sonu düzenlenen judo müsabakalarına katıldığını ifade etti.
     Çocukların tamamının yarışmada derece elde ettiğini belirten Akkuzu, Çocuklarımız doğru ve anlamlı çalışmalarla desteklendiği zaman hayata tutunmalarını sağlayacak bir çok başarıyı elde edecekler ve vatanını, milletini seven bireyler olarak yetişeceklerdir. Bu konuda desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Yurtta kalan başarılı sporcular ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER