Yüzme

Yüzme -Marmariste düzenlenen ve 100 kulüpten 796 sporcunun katıldığı "23 Nisan Ulusal Egemenlik Yüzme Türkiye Final Yarışları" başladı


MUĞLA (A.A) - "23 Nisan Ulusal Egemenlik Yüzme Türkiye Final Yarışları", Marmariste başladı.
     Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Marmaris Belediyesi Yüzme Eğitim Merkezinde düzenlenen yarışlara, Türkiyenin değişik bölgelerinden 100 kulüp, 796 sporcu ile katıldı. 11-12 yaş kızlar ve 13-14 yaş erkekler kategorilerinde gerçekleştirilen yarışların ilk gününde seremoni yapıldı. Hakem heyeti ve sporcuların kulüp bayraklarıyla geçiş yaptığı törende, etkinlik hakkında bilgi verildi.
     Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, burada yaptığı konuşmada, tesislerinin bir ulusal şampiyonaya daha ev sahipliği yaptığı için mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.
     Yarışların Marmariste yapılmasına karar veren Yüzme Federasyonuna teşekkür eden Acar, sporculara ve ailelerine seslenerek, "Yarışların kazasız ve başarılı geçmesini diliyorum. Aynı zamanda turizm cenneti Marmarisin tadını da çıkararak iyi bir tatil yapın" dedi.
     Seremoninin ardından 50, 100, 200 ve 400 metre mesafe yarışlarına başlandı. Salonun tribünlerini dolduran aileler, sporcuları alkışlarla destekledi.
     İlk yarışların ardından dereceye girenlere madalyaları verildi. 21 Nisana kadar sürecek yarışlarda başarılı olan sporcular, 23 Nisanda İstanbulda yapılacak finallere katılacak.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER