Yüzme

Yüzme -Edirnede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen yüzme müsabakalarına 250 yüzücü katıldı (Fotoğraflı - Görüntülü)


EDİRNE (A.A) - Edirnede 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yüzme müsabakalarına 250 yüzücü mücadele etti.
     Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Fatih Sultan Mehmet Yüzme Havuzunda 10 kategoride düzenlenen müsabakalara ilkokul ve ortaokul öğrencileri katıldı.
     Müsabakalarda, bayanlar kategorisinde Edirne Gençlik Spor Yüzme Kulübü, erkekler kategorisinde Beykent Koleji Spor Kulübü, genel klasmanda da Edirne Gençlik Spor Yüzme Kulübü birinci oldu.
     Türkiye Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Erkan Esenkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen müsabakaya 10 farklı kategoride 250 sporcunun katıldığını söyledi.
     Geleneksel olarak düzenlenen müsabakaya katılımın her yıl arttığını belirten Esenkal, "Gelecek vadeden sporcularımız var. Katılımın yüksek olmasından dolayı mutluyuz" dedi.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Ali Bayaslan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER