Zabıtalar bayram denetiminde

Zabıtalar bayram denetiminde


MERSİN (A.A) - Silifke Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle, gıda maddesi satan iş yerlerine yönelik denetimlerini arttırdı.
     Zabıta Müdürü Mehmet Taşer, yaptığı yazılı açıklamada, bayram şekeri, unlu mamul, tatlı gibi halk sağlığını yakından ilgilendiren gıda maddesi satan iş yerlerinin teşhir ve üretim yerlerini denetlediklerini kaydetti.
     Hijyenik koşullarda üretim ve satış yapmayan iş yerleri sahiplerini uyardıklarını ifade eden Taşer, vatandaşların Ramazan Bayramı öncesi huzurlu, güvenli ve sağlıklı alışveriş yapabilmeleri için iş yeri denetimlerini sıklaştırdıklarını belirtti.
     Öncelikli olarak şekerci, unlu mamul ve tatlı satan iş yerlerini denetlediklerini anlatan Taşer, Çünkü bayram öncesi ilk alınacak ürünler bunlar. Sağlık kurallarına uymayan, hijyenik ortamda üretim yapmayan iş yerlerini tespit ettiğimiz an yasaların öngördüğü gerekli yaptırımları uygulayacağız. Denetimlerimizi aralıksız sürdürüp, halkın sağlığı ile oynamak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Zabıtalar bayram denetiminde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER