Zonguldaktan İstanbul ve Trabzona uçak seferleri

Zonguldaktan İstanbul ve Trabzona uçak seferleri -Zonguldak Havaalanı Müdürü Özşahin: -23 Kasımdan itibaren haftada iki gün İstanbul ve Trabzona gidiş-geliş uçak seferlerine başlayacağız


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, 23 Kasımdan itibaren haftada iki gün İstanbul ve Trabzona gidiş-geliş uçak seferlerine başlanacağını bildirdi.
     Özşahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2010 ve 2011de başlattıkları yurt içi seferlerinde devamlılık sağlanamadığı için bir süre önce ertelendiğini, ancak yoğun talep üzerine bir hava yolu firmasıyla tekrar sözleşme imzaladıklarını söyledi.
     Zonguldak Havaalanının yurt dışı uçak seferlerine de açık olduğunu anımsatan Özşahin, şunları kaydetti:
     Almanyaya 2009dan itibaren başlatmış olduğumuz uçuşlar bugüne kadar beklenen hedefler doğrultusunda düzenli şekilde sürüyor. Bugün geldiğimiz noktada yurt dışı seferlerinde taleplerin 2012de geçen yıla göre yüzde 20 arttığını görüyoruz. Aynı zamanda 2013 yılı için yurt dışı seferlerinde bilet satışlarımız başladı. Satışların gayet iyi gittiğini görüyoruz. Hedefimiz buradaki kapasitenin artırılması. Bu bakımdan iç hat seferlerine de önem veriyoruz. Bazı iller yoğun taleplerinin olduğunu gördük. 23 Kasımdan itibaren haftada iki gün olmak üzere İstanbul ve Trabzona gidiş-geliş uçak seferlerine başlayacağız. Bilet ücretleri konusunda çalışmalar devam ediyor. Belki birkaç gün içerisinde biletler elektronik ortamda satışa sunulmuş olacak. Bu planlamayla umarım ki bölgesel bir memnuniyet yaratılmış olacak. Biz yurt içi seferlerinde devamlılığı sağlamak için çabalayacağız.
    
     Muhabir: Hüseyin Tıraş/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Zonguldaktan İstanbul ve Trabzona uçak seferleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER