Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobilin çarpma anı kamerada


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde otomobilin çarptığı kadın ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, yaralı kadın, 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza, akşam saatlerinde Devrek yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre 81 EL 366 plakalı otomobil sürücüsü Rıza Y. (32), TIR'ın yol vermesi ile yaya geçidinden karşı yöne geçmek isteyen Selcan Arslan'a (30) çarptı. Arslan, çarpmanın etkisiyle yola savrulurken, yaralı kadının yardımına diğer araç sürücüleri ve vatandaşlar koştu. Yaralı kadın için haber verilen sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı kadının vücudunun çeşitli yerlerinde kırklar olduğu ve beyin cerrahi bölümünde tedavi altına alındığı öğrenildi. Araç sürücüsü Rıza Y. ise ifadesi alınmak üzere Merkez Polis Karakolu'na götürüldü.

KAZA ANI GÜVENİK KAMERALARINA YANSIDI

Yaşanan kaza bir iş yeri güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde yaya geçidinde bekleyen kadının tali yoldan çıkan TIR'ın kendisine yol vermesi ile yola çıktığı ve bu sırada arkadan gelen otomobilin kadına vurarak yola savurduğu görülüyor.

Polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobilin... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER